Nyheter

2013-01-01 Denna klubb lades ner efter tävlingsåret 2012 på grund av att ingen var intresserad att ta över som lagledare och det arbete som det innebär. Hursomhelst önskas ett gott nytt fiskeår!

______________________________

2012-08-21 Klubbtävling uppdaterad. Till nästa uppdatering kommer jag också lägga till de 5 bonuspoäng som ges till varje fångstman med största fisk inom de arter som är med i klubbtävlingen. Detta för att få en inblick i slutstriden! :)

______________________________

2012-06-20 Klubbtävling uppdaterad. Har inte hänt så mycket de senaste 2 veckorna utan Erik ligger stabilt i topp före Fredrik. 

______________________________

2012-05-28 Klubbtävling uppdaterad. Erik har nått 100-sträcket med 101p före Fredrik med 90,5p. På tredje plats är nu Jens som hoppat upp ordentligt i listan med hjälp av flera fina vitfiskar :)

______________________________

2012-05-20 Jag har uppdaterat klubbtävlingen: Erik har återigen tagit ledningen med bara några enstaka poäng före Fredrik. På tredje plats hittar vi nu David som klättrat rejält på senaste tiden :)

______________________________

Klubbtävling och klubbrekord uppdaterade!

Jag har även valt en ny omslagsbild för april månad vilken Robin Lundin står för. En mycket fin regnbåge från Snärjebäcken i Rockeby, Kalmar län. Denna bjässe drog ner vågen till 3917gram.

Förövrigt tycker jag vi får in bra med poäng i småländskan, allra bäst på rödingen. Vi ligger och nafsar bland top 3 vilket är kanon. Hoppas vi får in mycket fisk nu under maj månad :) Jag vill också gratulera Tobias Rosqvist till hans grymt fina sarv på 1360g vilket också är ett nytt klubbrekord.

Klubbtävling: Tidigare 1:a Fredrik som hade ett stort försprång har nu glidit ner till plats nr 3 med 55p. Ledaren just nu är Robin med hela 67 p före Erik med 57 p. Kommande veckor ska bli mycket intressanta och det tycks bli ett väldigt jämt år. 

______________________________

2012-04-08 Klubbtävlingen uppdaterad!

Under förra veckan fick jag in en hel del fisk ganska sent på söndagskvällen så jag valde att vänta med uppdateringen till denna söndagen,alltså en vecka senare. Allra bäst har det gått för Fredrik och Jens som under förra veckan lyckades ta flera imponerande sikar. Stort grattis till dem!

Just nu fortsätter vi jakten på poängfisk inom diverse arter, bland annat abborren. Det ska bli mycket spännande att se hur den kommande veckan artar sig då ett par medlemmar i klubben har påsklov. 

Poängställningen skiljer sig inte så mycket, Fredrik fortsätter att ligga i topp med ca 10 poäng före Robin. Lägg också märke till Jens som inte helt oväntat dragit in hela 20 poäng under sin vecka nere i Kalmarregionen.

______________________________

2012-03-25 Klubbtävlingen uppdaterad!

Återigen söndag kväll vilket innebär en uppdatering i klubbtävlingen. Vi har under veckan bl a fått in några sikar och ett par gäddor varav en över magiska 10kgsgränsen. Poängställningen får ni gärna kolla över om jag skrivit något fel!

______________________________

2012-03-18 Klubbtävlingen uppdaterad!

______________________________

2012-03-05 Klubbtävlingen uppdaterad!

Nu är klubbtävlingen uppdaterad med de fiskar som fångats i klubben.

Vårfisket har kommit igång för oss och förhoppningsdvis är listorna lite mer välfyllda när nästa uppdatering kommer.

__________________________________

21/2-12

Det går frammåt!

Vi har fått igång hemsidan igen och det går frammåt med arbetet att återställa allt material som försvann. I dag har klubbtävlingen uppdaterats så den sidan är som den ska vara.

Småländskan

Den första rapporten i den nya tävlingen ligger nu uppe och hemsidans funktioner har kommit på plats.

Läs rapporten på www.specimen-smalandskan.se

__________________________________

27/1-12

Småländskan - Första rapporten ute!

Så var årets första rapport för Småländskan ute. Som vanligt i januari är listorna inte speciellt välfyllda, men sik, gädda och röding mm finns det en del fiskar av.

Lag

1. Mönsterås SK, 90 poäng

2. SG-Ålmightys, 90 poäng

3. Kurres Fiskeshop, 77 poäng

SK Screamers ligger på 6e plats med 39 poäng.

 

Individuellt

1. Oscar Nordahl, 90 poäng

2. Mikael Gustavsson, 58 poäng

3. Johan Åsberg, 51 poäng

Bäste man från Screamers är Johnny Ekerflo på 4e plats med 39 poäng.

 

Läs hela rapporten på www.specimen.se

 

__________________________________

25/1-12

Fina Rödingar!

Johnny Ekeflo som är ny i SK Skreamers för 2012 har verkligen visat att han är en kille att räkna med under året. Den 15 januari var han ute och körde sin trollingbåt på Sommen och kunde sumera ihop en bra dag med flera Rödingar. Toppfiskarna vägdes in på 3,440 kilo och 2,610 kilo! Fina fiskar som kommer att ge bra poäng i Småländskan. 

Bra fiskat!

 

 __________________________________

21/1-12

Klubbtävlingen

Nu har vi förändrat en del i vår klubbtävling. Detta har vi gjort för att fler medlemmar ska kunna ta plats i tävlingen men även för att den ska bli rättvisare och jämnare. Vi hoppas att alla medlemmar finner de förändringarna som gjorts som bra åtgärder.

 

Läs mer på Klubbtävlingens sida!

__________________________________

14/1-12

Efter ett framgångsrikt 2011 för SK Screamers så ser vi nu fram emot ett spännande 2012!

 Inför detta år har det skett en del förändringar i laguppställningen. Några duktiga fiskare har lämnat oss, men vi har hela tiden varit inriktade på att göra 2012 till SK Screamers roligaste och bästa år.

Vårt mål för 2012 är att med gemensamt engagemang, en spirande fiskeglädje, gemenskap och oförglömliga fångster kunna placera oss bra i Småländskan även i år. I vår laguppställning för Småländska Specimentävlingen kan vi presentera en rad nya ansikten. SK Screamers lag, 2012 är en mix av rutinerade fiskare och nybörjare. Specimenjägare, karpfiskare, trollingfiskare och predatorfiskare. 

SK Sreamers lag 2012!
Lagledare: Tobias Lindeborg.  Vice Lagledare: Jens Gliminger
John Gliminger
David Victorin
Johnny Ekeflo
Fredrik Mangotsson
Erik Petersson
Robin Lundin
Patrik Aronsson
Nutt Blomqvist
Niclas Svensson
Mathias Svensson

Övriga medlemmar önskas skitfiske i vår interna tävling!

Vädret Kalmar

Vädret Tranås

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)